Over de Zelfbescherming van Kaspersky Endpoint Security

26 februari 2021

ID 128142

Kaspersky Endpoint Security beschermt de computer tegen kwaadaardige programma’s, inclusief malware die probeert om de werking van Kaspersky Endpoint Security te blokkeren of om Kaspersky Endpoint Security zelfs van de computer te verwijderen.

De stabiliteit van het beveiligingssysteem op de computer wordt verzekerd door de mechanismen voor zelfbescherming en bescherming tegen extern beheer in Kaspersky Endpoint Security.

Het mechanisme Zelfbescherming voorkomt de wijziging of de verwijdering van programmabestanden op de harde schijf, processen in het geheugen en vermeldingen in het systeemregister.

De bescherming tegen extern beheer blokkeert alle pogingen van een externe computer om services van programma's te beheren.

Op computers met 64-bits besturingssystemen is de Zelfbescherming van Kaspersky Endpoint Security alleen beschikbaar voor de wijziging en de verwijdering van programmabestanden op de harde schijf en van vermeldingen in het systeemregister.