Prestaties van Kaspersky Endpoint Security en compatibiliteit met andere programma's

26 februari 2021

ID 128143

In deze sectie vindt u informatie over de prestaties van Kaspersky Endpoint Security en de compatibiliteit met andere programma's. U vindt ook richtlijnen voor de selectie van de soorten detecteerbare objecten en de modus waarin u Kaspersky Endpoint Security kunt gebruiken.

In dit gedeelte:

Over de prestaties van Kaspersky Endpoint Security en de compatibiliteit met andere programma's

Soorten detecteerbare objecten selecteren

Geavanceerde desinfectietechnologie voor werkstations inschakelen of uitschakelen

Geavanceerde desinfectietechnologie voor bestandsservers inschakelen of uitschakelen

Energiebesparingsmodus inschakelen of uitschakelen

Afstaan van bronnen aan andere programma's inschakelen of uitschakelen