Geavanceerde desinfectietechnologie voor werkstations inschakelen of uitschakelen

26 februari 2021

ID 128146

Zo schakelt u de geavanceerde desinfectietechnologie voor werkstations in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer links in het venster het gedeelte Antivirusbescherming.

De instellingen van de antivirusbescherming worden rechts in het venster weergegeven.

3. Doe rechts in het venster één van het volgende:
    • Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectietechnologie inschakelen in om de geavanceerde desinfectietechnologie in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectietechnologie inschakelen uit om de geavanceerde desinfectietechnologie uit te schakelen.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Als de taak Geavanceerde desinfectie wordt gestart via het Kaspersky Security Center, zijn de meeste functies van het besturingssysteem niet beschikbaar voor de gebruiker. Het werkstation wordt opnieuw opgestart wanneer de taak is voltooid.