Geavanceerde desinfectietechnologie voor bestandsservers inschakelen of uitschakelen

26 februari 2021

ID 128147

Voer een van de volgende acties uit om de geavanceerde desinfectietechnologie voor bestandsservers in te schakelen:

• Schakel de geavanceerde desinfectietechnologie in de eigenschappen van het actieve Kaspersky Security Center-beleid in. Hiertoe doet u het volgende:
    1. Open het gedeelte Algemene beschermingsinstellingen in het venster met de beleidseigenschappen.
    2. Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectietechnologie inschakelen in.
    3. Klik op OK in het venster met de beleidseigenschappen om de wijzigingen op te slaan.
  • Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectie direct uitvoeren in de eigenschappen van de groepstaak Virusscan van Kaspersky Security Center in.

Doe een van het volgende om de geavanceerde desinfectietechnologie voor bestandsservers uit te schakelen:

• Schakel de geavanceerde desinfectietechnologie in de eigenschappen van het Kaspersky Security Center-beleid uit. Hiertoe doet u het volgende:
    1. Open het gedeelte Algemene beschermingsinstellingen in het venster met de beleidseigenschappen.
    2. Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectietechnologie inschakelen uit.
    3. Klik op OK in het venster met de beleidseigenschappen om de wijzigingen op te slaan.
  • Schakel het selectievakje Geavanceerde desinfectie direct uitvoeren in de eigenschappen van de groepstaak Virusscan van Kaspersky Security Center uit.