Over de beperking van de toegang tot Kaspersky Endpoint Security

26 februari 2021

ID 128148

Meerdere gebruikers met een verschillende kennis van computers kunnen eenzelfde computer delen. Als gebruikers onbeperkte toegang tot Kaspersky Endpoint Security en de instellingen ervan hebben, is het algemene niveau van de computerbescherming mogelijk lager dan gewenst.

U kunt de toegang tot Kaspersky Endpoint Security beperken door een gebruikersnaam en een wachtwoord in te stellen en de bewerkingen op te geven waarvoor de gebruiker deze gebruikersgegevens zal moeten invoeren:

Wanneer een oudere versie van het programma wordt geüpgraded naar Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 2 voor Windows, wordt het wachtwoord behouden (als er een was ingesteld). Gebruik de standaard gebruikersnaam KLAdmin om de instellingen van de wachtwoordbeveiliging voor het eerst te bewerken.