Instellingen van Kaspersky Endpoint Security configureren

26 februari 2021

ID 128154

Zo configureert u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputer behoort.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Apparaten.
  4. Selecteer de computer waarvoor u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security wilt configureren.
  5. Selecteer in het contextmenu van de clientcomputer de optie Eigenschappen.

Een venster met eigenschappen van de clientcomputer wordt geopend.

6. Selecteer het gedeelte Programma's in het venster met de eigenschappen van de clientcomputer.

Een lijst met geïnstalleerde Kaspersky-programma’s op de clientcomputer wordt rechts in het venster met de eigenschappen van de clientcomputer weergegeven.

7. Selecteer het programma Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows.
  8. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer Eigenschappen in het contextmenu van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows.
    • Klik op de knop Eigenschappen onder de lijst met Kaspersky-programma’s.

Het venster Instellingen van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows wordt geopend.

9. Configureer in het gedeelte Geavanceerde instellingen de instellingen voor Kaspersky Endpoint Security en de instellingen voor de rapporten en de opslag.

De andere gedeelten van het venster Instellingen van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows zijn dezelfde als in de standaard programmagedeelten van Kaspersky Security Center. Een beschrijving van deze gedeelten vindt u in de beheerdershandleiding van Kaspersky Security Center.

Als een programma wordt beheerd door een beleid dat wijzigingen aan specifieke instellingen verbiedt, kunt u ze niet bewerken wanneer u programma-instellingen in het gedeelte Geavanceerde instellingen configureert.

10. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u in het venster Instellingen van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows op OK.