Een beleid aanmaken

26 februari 2021

ID 128161

Zo maakt u een beleid aan:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole als u een beleid voor alle computers beheerd door Kaspersky Security Center wilt aanmaken.
    • Selecteer in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Voer een van de volgende acties uit:
    • Klik op de knop Beleid aanmaken.
    • Klik rechts om het contextmenu te openen en selecteer Beleid maken .

De wizard Beleid wordt gestart.

5. Volg de instructies van de wizard Beleid.