Bestanden naar de server van de Technische Support versturen

26 februari 2021

ID 128167

Bestanden met informatie over het besturingssysteem, tracebestanden en dumpbestanden moeten naar experts van de Technische Support van Kaspersky worden verstuurd.

Zo verstuurt u bestanden naar de server van de Technische Support:

1. Herstart Kaspersky Endpoint Security na een fout in de werking ervan.

Hiermee opent u het venster Vorige start van het programma is mislukt.

Het venster Vorige start van het programma is mislukt wordt geopend telkens als Kaspersky Endpoint Security wordt gestart (inclusief na het opnieuw opstarten van de computer) totdat u de dump- of tracebestanden naar de Technische Support verstuurt of totdat u op de knop Niet versturen klikt.

2. Open in het venster Vorige start van het programma is mislukt de lijst met gegenereerde bestanden door hier te klikken.
  3. Selecteer de selectievakjes naast de bestanden die u naar de Technische Support wilt versturen.
  4. Klik op de knop Verklaring weergeven.

Het venster Verklaring inzake gegevensverstrekking wordt geopend.

5. Lees de tekst van de Verklaring inzake gegevensverstrekking en klik op de knop Sluiten.
  6. Schakel in het venster Verklaring inzake gegevensverstrekking het selectievakje Ik ga akkoord met de Verklaring inzake gegevensverstrekking uit.
  7. Klik op de knop Verzenden.

Hiermee opent u het venster Aanvraagnummer.

8. Geef in het venster Aanvraagnummer het nummer op dat aan uw aanvraag is toegewezen wanneer u via Kaspersky CompanyAccount contact hebt opgenomen met de Technische Support.
  9. Klik op OK.

De geselecteerde gegevensbestanden worden ingepakt en naar de server van de Technische Support verstuurd.