Kennisgevingen over handelsmerken

26 februari 2021

ID 128171

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Adobe, Acrobat en Shockwave zijn de handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Mac en FireWire zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

AutoCAD is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Autodesk, Inc. en/of diens dochterondernemingen/gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Het woordmerk Bluetooth en het logo ervan zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc.

Borland is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Borland Software Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Citrix en Citrix Provisioning Services zijn gedeponeerde handelsmerken van Citrix Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in het octrooibureau van de Verenigde Staten en andere landen.

dBase is een handelsmerk van dataBased Intelligence, Inc.

EMC en SecurID zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van EMC Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

ICQ is een handelsmerk en / of dienstmerk van ICQ LLC.

Intel en Pentium zijn de gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Logitech is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Logitech Company in de Verenigde Staten en andere landen.

Mail.ru is een gedeponeerd handelsmerk van Mail.Ru, LLC.

Microsoft, Windows, Internet Explorer, Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Outlook Express, Windows Server, Visual Basic, Visual FoxPro, BitLocker, LifeCam Cinema, PowerShell en Surface zijn de gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Mozilla en Thunderbird zijn de handelsmerken van Mozilla Foundation.

Novell is een gedeponeerd handelsmerk van Novell Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle Corporation en/of diens gelieerde ondernemingen.

SafeNet is het gedeponeerde handelsmerk van SafeNet, Inc.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen en wordt gebruikt onder licentie van X/Open Company Limited.