De te activeren functies selecteren

26 februari 2021

ID 128184

Deze stap is alleen beschikbaar wanneer u de evaluatieversie van het programma activeert.

Tijdens deze stap kunt u de functionaliteit selecteren die na de activatie van het programma beschikbaar wordt:

• Basisinstallatie. Als deze optie wordt geselecteerd, zijn na de activatie van het programma alleen de beschermingsonderdelen, Controle van programmabevoegdheden en Kwetsbaarheidsbewaking beschikbaar.
  • Standaardinstallatie. Als deze optie wordt geselecteerd, zijn na de activatie alleen de beschermings- en controle-onderdelen van het programma beschikbaar.
  • Volledige installatie. Als deze optie wordt geselecteerd, zijn na de activatie van het programma alle geïnstalleerde programmaonderdelen beschikbaar, inclusief de functionaliteit voor de gegevensencryptie.

Als u tijdens de installatie meer onderdelen hebt geselecteerd dan toegestaan door de verkregen licentie, worden na de activatie van het programma de onderdelen die niet beschikbaar zijn met deze licentie geïnstalleerd maar zullen ze niet werken. Als de aangeschafte licentie toestaat dat u meer onderdelen kunt gebruiken dan deze die momenteel zijn geïnstalleerd, ziet u na de activatie van het programma de niet-geïnstalleerde onderdelen in een lijst in het gedeelte Licentiebeheer.

De standaardinstallatie is standaard geselecteerd.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de wizard Initiële configuratie terug te gaan. Klik op de knop Volgende om de wizard Initiële configuratie voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de wizard Initiële configuratie te stoppen.

Raadpleeg ook:

Computerbescherming organiseren