Network Attack Blocker inschakelen en uitschakelen

26 februari 2021

ID 128211

Network Attack Blocker is standaard ingeschakeld en werkt in de optimale modus. U kunt indien nodig Network Attack Blocker uitschakelen.

Er zijn twee manieren om het onderdeel in of uit te schakelen:

Zo schakelt u Network Attack Blocker in of uit op het tabblad Bescherming en controle van het hoofdvenster van het programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het tabblad Bescherming en controle.
  3. Klik op het gedeelte Bescherming.

Het gedeelte Bescherming wordt geopend.

4. Klik rechts op de regel Network Attack Blocker om het contextmenu met acties van Network Attack Blocker weer te geven.
  5. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer Starten in het contextmenu om Network Attack Blocker in te schakelen.

Het statuspictogram van het onderdeel limitations_group_pict.bmp, links in de regel Network Attack Blocker, wijzigt in het pictogram trusted_group_pict.bmp.

• Selecteer Stoppen in het contextmenu om Network Attack Blocker uit te schakelen.

Het statuspictogram van het onderdeel trusted_group_pict.bmp, links in de regel Network Attack Blocker, wijzigt in het pictogram limitations_group_pict.bmp.

Zo schakelt u Network Attack Blocker in of uit vanuit het venster met de programma-instellingen:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Network Attack Blocker.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van Network Attack Blocker.

3. Doe het volgende:
    • Schakel het selectievakje Network Attack Blocker inschakelen in om Network Attack Blocker in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje Network Attack Blocker inschakelen uit om Network Attack Blocker uit te schakelen.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.