Informatie over kwetsbaarheden van actieve programma's bekijken

26 februari 2021

ID 128225

Informatie over kwetsbaarheden van actieve programma's is beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor werkstations. Deze informatie is niet beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor bestandsservers.

Zo bekijkt u informatie over kwetsbaarheden van actieve programma's:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het tabblad Bescherming en controle.
  3. Open het gedeelte Endpoint-controle.
  4. Klik op de knop Programma-activiteitenbewaking.

Het venster Controle van programmabevoegdheden wordt geopend en het tabblad Programma-activiteitenbewaking word weergegeven. In de tabel Programma-activiteitenbewaking ziet u samenvattende informatie over de activiteit van actieve programma's in het besturingssysteem. De ernst van de kwetsbaarheid van actieve programma's zoals bepaald door het onderdeel Kwetsbaarheidsbewaking wordt in de kolom Ernst van kwetsbaarheid weergegeven.