De taak Kwetsbaarheidsscan starten of stoppen

26 februari 2021

ID 128226

U kunt de Kwetsbaarheidsscan altijd starten of stoppen, ongeacht de geselecteerde uitvoermodus voor de taak.

Zo start of stopt u de taak Kwetsbaarheidsscan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het tabblad Bescherming en controle.
  3. Klik op het gedeelte Taken.

Het gedeelte Taken wordt geopend.

4. Klik rechts om het contextmenu van de regel met de naam van de Kwetsbaarheidsscan weer te geven.

Een menu met bewerkingen voor de taak Kwetsbaarheidsscan wordt geopend.

5. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer Scan starten in het menu om de Kwetsbaarheidsscan te starten.

De voortgang van de taak rechts van de knop met de naam van de Kwetsbaarheidsscan wijzigt in Actief.

• Selecteer Scan stoppen in het menu om de Kwetsbaarheidsscan te stoppen.

De voortgang van de taak rechts van de knop met de naam van de Kwetsbaarheidsscan wijzigt in Gestopt.