Eenmalige aanmelding (SSO) inschakelen

26 februari 2021

ID 128315

De technologie Eenmalige aanmelding (SSO) is niet compatibel met andere providers van accountgegevens.

Zo schakelt u de technologie Eenmalige aanmelding (SSO) in:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waarvoor u de technologie Eenmalige aanmelding (SSO) wilt inschakelen.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Gegevensencryptie het subgedeelte Algemene encryptie-instellingen.
  7. Klik in het subgedeelte Algemene encryptie-instellingen op de knop Configureren in het gedeelte Wachtwoordinstellingen.

Hiermee opent u het tabblad Verificatie-agent van het venster Instellingen van encryptiewachtwoord.

8. Schakel het selectievakje Eenmalige aanmelding (SSO) gebruiken in.
  9. Klik op OK.
  10. Klik in het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op OK om uw wijzigingen op te slaan.
  11. Pas het beleid toe.

Raadpleeg de beheerdershandleiding van Kaspersky Security Center voor informatie over het toepassen van het Kaspersky Security Center-beleid.