Instellingen selecteren die in het Kaspersky Security Center-beleid moeten worden weergegeven

26 februari 2021

ID 128343

Zo selecteert u de instellingen die in het Kaspersky Security Center-beleid moeten worden weergegeven

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in het contextmenu van het knooppunt Administration Server – <Naam van computer> in de structuur van de Beheerconsole achtereenvolgens Weergave → Interface-instellingen.

Het venster Interface-instellingen wordt geopend.

3. Schakel in het venster Interface-instellingen de selectievakjes naast de instellingen in die u in de instellingen voor het aanmaken van het Kaspersky Security Center-beleid en in de eigenschappen van het beleid wilt weergeven:
    • Schakel het selectievakje Onderdelen van Endpoint-controle weergeven in om de weergave van de instellingen van controle-onderdelen in het venster van de wizard Nieuw beleid van Kaspersky Security Center en in de eigenschappen van het beleid in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje Encryptie en gegevensbescherming tonen in om de weergave van de instellingen voor gegevensencryptie in de wizard Nieuw beleid van Kaspersky Security Center en in de eigenschappen van het beleid in te schakelen.
  4. Klik op OK.

Raadpleeg ook:

Gebruikersberichten naar de server van Kaspersky Security Center sturen

De weergave van encryptie-instellingen in het Kaspersky Security Center-beleid inschakelen