Instellingen voor gebeurtenislogboeken configureren

26 februari 2021

ID 128354

Zo configureert u instellingen voor gebeurtenislogboeken:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen links in het venster de optie Rapporten en opslag.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van de rapporten en de opslag.

3. Klik in het gedeelte Meldingen op de knop Instellingen.

Zo opent u het venster Meldingen.

De onderdelen en taken van Kaspersky Endpoint Security worden links in het venster weergegeven. Rechts in het venster ziet u een lijst met gegenereerde gebeurtenissen voor het geselecteerde onderdeel of taak.

4. Selecteer links in het venster het onderdeel of de taak waarvoor u de instellingen voor het gebeurtenislogboek wilt configureren.
  5. Schakel de selectievakjes naast de relevante gebeurtenissen in de kolommen Opslaan in lokaal logboek en Opslaan in Windows-logboek in.

Gebeurtenissen met ingeschakelde selectievakjes in de kolom Opslaan in lokaal logboek worden in Logboeken van programma's en services in het gedeelte Kaspersky-gebeurtenislogboek weergegeven. Gebeurtenissen met ingeschakelde selectievakjes in de kolom Opslaan in Windows-logboek worden in Windows-logboeken in het gedeelte Programma opgeslagen. Om de gebeurtenislogboeken te openen, klikt u achtereenvolgens op StartConfiguratieschermBeheerLogboeken.

6. Klik op OK.
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.