De weergave van encryptie-instellingen in het Kaspersky Security Center-beleid inschakelen

26 februari 2021

ID 128373

Zo schakelt u de weergave van encryptie-instellingen in het Kaspersky Security Center-beleid in:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in het contextmenu van het knooppunt Administration Server – <Naam van computer> in de structuur van de Beheerconsole achtereenvolgens WeergaveInterface-instellingen.

Het venster Interface-instellingen wordt geopend.

3. Schakel in het venster Interface-instellingen het selectievakje Encryptie en gegevensbescherming tonen in.
  4. Klik op OK.