Geëncrypte pakketten uitpakken

26 februari 2021

ID 128785

Zo pakt u een geëncrypt pakket uit:

1. Selecteer in een bestandsverkenner een geëncrypt pakket. Klik erop om de wizard Uitpakken te starten.

Het venster Wachtwoord invoeren wordt geopend.

2. Voer het wachtwoord in waarmee het geëncrypte pakket is beveiligd.
  3. Klik in het venster Wachtwoord invoeren op OK.

Als het juiste wachtwoord is ingevoerd, wordt het standaarddialoogvenster Bladeren in Microsoft Windows geopend.

4. Selecteer in het standaarddialoogvenster Bladeren in Microsoft Windows de doelmap waarin u het geëncrypte pakket wilt uitpakken en klik op OK.

Het uitpakken van het geëncrypte pakket in de doelmap wordt gestart.

Als het geëncrypte pakket eerder is uitgepakt in de opgegeven doelmap, worden de bestaande bestanden in de map overschreven door de bestanden van het geëncrypte pakket.

Als u het uitpakken van een geëncrypt pakket annuleert, voert Kaspersky Endpoint Security de volgende bewerkingen uit:

1. De decryptie van het pakket wordt gestopt en het kopiëren van bestanden vanuit het geëncrypte pakket wordt beëindigd als dat aan de gang is.
  2. Alle tijdelijke bestanden die tijdens het decrypten en uitpakken van het geëncrypte pakket zijn aangemaakt worden verwijderd, alsook alle bestanden die al vanuit het geëncrypte pakket naar de doelmap zijn gekopieerd.
  3. De gebruiker ziet een bericht met de melding dat het uitpakken van het geëncrypte pakket geforceerd beëindigd is.