Samengestelde bestanden die zijn toegevoegd als bijlage aan e-mailberichten scannen

26 februari 2021

ID 128886

Zo configureert u het scannen van samengestelde bestanden die als bijlage aan e-mailberichten zijn toegevoegd:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Mail Anti-Virus.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Mail Anti-Virus.

3. Klik op de knop Instellingen.

Het venster Mail Anti-Virus wordt geopend.

4. Selecteer het tabblad Algemeen.
  5. Voer het volgende uit in het gedeelte Scan van samengestelde bestanden:
    • Als u wilt dat Mail Anti-Virus archieven die zijn toegevoegd aan berichten overslaat, schakelt u het selectievakje Scan toegevoegde archieven uit.
    • Als u wilt dat Mail Anti-Virus bijlagen van berichten die groter zijn dan N megabytes overslaat, schakelt u het selectievakje Scan geen archiefbestanden groter dan N MB in. Als u dit selectievakje inschakelt, geeft u de maximale grootte voor archieven op in het veld naast de naam van het selectievakje.
    • Als u wilt dat Mail Anti-Virus bijlagen van berichten scant waarvan de scan meer dan N seconden duurt, schakelt u het selectievakje Scan archieven niet langer dan N s uit.
  6. Klik op OK.
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.