De uit te voeren actie op geïnfecteerde e-mailberichten wijzigen

26 februari 2021

ID 129850

Zo wijzigt u de actie die op geïnfecteerde e-mailberichten moet worden uitgevoerd:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Mail Anti-Virus.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Mail Anti-Virus.

3. Selecteer in het gedeelte Actie bij detectie van een bedreiging de actie die Kaspersky Endpoint Security moet uitvoeren wanneer een geïnfecteerd bericht wordt gevonden:
    • Actie automatisch selecteren.
    • Voer actie uit: Desinfecteren. Verwijderen als desinfectie mislukt.
    • Voer actie uit: Desinfecteren.
    • Voer actie uit: Verwijderen.
    • Voer actie uit: Blokkeren.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.