Categorieën van programma’s aanmaken

26 februari 2021

ID 130537

Om makkelijker regels aan te maken, kunt u categorieën van programma's aanmaken en ze gebruiken wanneer u regels voor Programma-opstartcontrole aanmaakt.

U wordt aanbevolen de categorie “Programma's voor werk” aan te maken waarin u de standaardprogramma’s van uw werk onderbrengt. Als andere gebruikersgroepen andere programma's voor hun werk gebruiken, kunt u een aparte categorie van programma's aanmaken voor elke gebruikersgroep.

Zo maakt u een categorie van programma’s aan:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de structuur van de Beheerconsole de map ExtraProgrammabeheerProgrammacategorieën.
  3. Klik op de knop Categorie aanmaken in de werkruimte.

De wizard voor het aanmaken van een gebruikerscategorie wordt gestart.

4. Volg de instructies van de wizard voor het aanmaken van een gebruikerscategorie.