Het encryptiealgoritme wijzigen

26 februari 2021

ID 130874

Het encryptiealgoritme dat wordt gebruikt door Kaspersky Endpoint Security voor de gegevensencryptie hangt af van de encryptiebibliotheken die in het distributiepakket zijn opgenomen.

Zo wijzigt u het encryptiealgoritme:

1. Decrypt objecten die Kaspersky Endpoint Security heeft geëncrypt voordat u het encryptiealgoritme begint te wijzigen.

Na de wijziging van het encryptiealgoritme zijn eerder geëncrypte objecten niet meer beschikbaar.

2. Verwijder Kaspersky Endpoint Security.
  3. Installeer Kaspersky Endpoint Security met het distributiepakket dat encryptiebibliotheken voor verschillende bitversies bevat.