Adressen configureren die niet moeten worden geblokkeerd

26 februari 2021

ID 130879

Zo configureert u adressen die niet moeten worden geblokkeerd:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Network Attack Blocker.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van Network Attack Blocker.

3. Klik op de knop Uitzonderingen.

Het venster Uitzonderingen wordt geopend.

4. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u een nieuw IP-adres wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen.
    • Als u een eerder toegevoegd IP-adres wilt bewerken, selecteert u het adres in de lijst met adressen en klikt u op de knop Bewerken.

Het venster IP-adres wordt geopend.

5. Voer het IP-adres van de computer dat niet moet worden geblokkeerd als er netwerkaanvallen vanaf dat adres plaatsvinden.
  6. Klik in het venster IP-adres op OK.
  7. Klik in het venster Uitzonderingen op OK.
  8. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.