Een vertrouwensgroep selecteren voor programma's die vóór Kaspersky Endpoint Security worden gestart

26 februari 2021

ID 130891

Het onderdeel controleert alleen de netwerkactiviteit van programma's die vóór Kaspersky Endpoint Security zijn gestart. De controle wordt uitgevoerd met de netwerkregels die in de instellingen van Firewall zijn opgegeven. U moet een vertrouwensgroep selecteren om op te geven welke netwerkregels u wilt toepassen op de monitoring van de netwerkactiviteit van deze programma's.

Zo selecteert u de vertrouwensgroep voor programma's die vóór Kaspersky Endpoint Security worden gestart:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Controle van programmabevoegdheden.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Controle van programmabevoegdheden.

3. Klik op de knop Bewerken.

Hiermee opent u het venster Vertrouwensgroep selecteren.

4. Selecteer de noodzakelijke vertrouwensgroep.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.