Het uitvoerbare bestand van Herstelvoorziening aanmaken

26 februari 2021

ID 130941

Deze instructies zijn bestemd voor gebruikers van clientcomputers waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd.

Zo maakt u het uitvoerbare bestand van Herstelvoorziening aan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop <SP2>main_support links onder in het hoofdvenster van het programma om het venster Support te openen.
  3. Klik in het venster Support op de knop Geëncrypt apparaat herstellen.

De herstelvoorziening voor geëncrypte apparaten wordt gestart.

4. Klik op de knop Zelfstandige herstelvoorziening maken in het venster van Herstelvoorziening.

Het venster Zelfstandige herstelvoorziening maken wordt geopend.

5. Typ in het venster Opslaan naar handmatig het pad naar de map voor de opslag van het uitvoerbare bestand van Herstelvoorziening of klik op de knop Bladeren.
  6. Klik op OK in het venster Zelfstandige herstelvoorziening maken.

Het uitvoerbare bestand van Herstelvoorziening (fdert.exe) wordt in de geselecteerde map opgeslagen.