De modus voor taakbeheer configureren

26 februari 2021

ID 131441

Zo configureert u de modus voor het werken met taken in de lokale interface van Kaspersky Endpoint Security:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waarvoor u de modus voor het werken met taken in de lokale interface van Kaspersky Endpoint Security wilt configureren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen het subgedeelte Programma-instellingen.
  7. In het gedeelte Uitvoermodus:
    • Als u wilt toestaan dat gebruikers werken met lokale taken in de interface en via de opdrachtregel van Kaspersky Endpoint Security, schakelt u het selectievakje Gebruik van lokale taken toestaan in.

Als het selectievakje is uitgeschakeld, wordt de werking van lokale taken gestopt. In deze modus worden de lokale taken niet volgens het schema uitgevoerd. Lokale taken kunnen ook niet worden gestart en bewerkt in de lokale interface van Kaspersky Endpoint Security en via de opdrachtregel.

• Schakel het selectievakje Weergave van groepstaken toestaan in als u wilt toestaan dat gebruikers de lijst met groepstaken bekijken.
    • Schakel het selectievakje Beheer van groepstaken toestaan in als u wilt toestaan dat gebruikers de instellingen van groepstaken wijzigen.
  8. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.
  9. Pas het beleid toe.

Raadpleeg de beheerdershandleiding van Kaspersky Security Center voor informatie over het toepassen van het Kaspersky Security Center-beleid.