Het onderdeel KATA Endpoint Sensor inschakelen en uitschakelen

26 februari 2021

ID 132664

Zo schakelt u het onderdeel KATA Endpoint Sensor in en uit:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de relevante beheergroep waarvoor u beleidsinstellingen wilt bewerken.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen het subgedeelte KATA Endpoint Sensor.
  7. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje KATA Endpoint Sensor in als u KATA Endpoint Sensor wilt inschakelen.
    • Schakel het selectievakje KATA Endpoint Sensor uit als u KATA Endpoint Sensor wilt uitschakelen.
  8. Als u tijdens de vorige stap het selectievakje KATA Endpoint Sensor hebt ingeschakeld, geeft u in het veld Serveradres het adres van Kaspersky Anti Targeted Attack Platform-server op dat uit de volgende delen bestaat:
    1. Protocolnaam
    2. IP-adres of volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) van de server
    3. Pad naar de Windows Event Collector op de server
  9. Klik op OK.
  10. Pas het beleid toe.

Raadpleeg de beheerdershandleiding van Kaspersky Security Center voor informatie over het toepassen van het Kaspersky Security Center-beleid.