Verificatie-agent beheren

26 februari 2021

ID 133643

Als de harde schijven van het systeem zijn geëncrypt, wordt Verificatie-agent geladen vóór de opstart van het besturingssysteem. Gebruik Verificatie-agent voor de verificatie van uw identiteit om toegang tot geëncrypte harde schijven van het systeem te krijgen en het besturingssysteem te laden.

Na de geslaagde voltooiing van de verificatie wordt het besturingssysteem geladen. Het verificatieproces wordt herhaald telkens als het besturingssysteem opnieuw wordt gestart.

In bepaalde gevallen kan de verificatie van de identiteit van de gebruiker mislukken. Een verificatie is bijvoorbeeld niet mogelijk als de gebruiker de accountgegevens voor Verificatie-agent vergeten is, als de gebruiker het wachtwoord voor een token of een smartcard vergeten is of als de gebruiker de token of de smartcard kwijt is.

Als de gebruiker de accountgegevens voor Verificatie-agent of het wachtwoord van een token of smartcard is vergeten, moet u contact opnemen met de netwerkbeheerder van het bedrijf om ze recupereren.

Als een gebruiker een token of smartcard heeft verloren, moet de beheerder het bestand van een elektronisch token- of smartcardcertificaat toevoegen aan de opdracht voor het aanmaken van een account voor Verificatie-agent. Vervolgens moet de gebruiker de procedure voor het herstellen van gegevens op geëncrypte apparaten voltooien.

In dit gedeelte:

Een token en een smartcard met Verificatie-agent gebruiken

Help-berichten van Verificatie-agent bewerken

Beperkte ondersteuning voor tekens in Help-berichten van Verificatie-agent

Het traceniveau voor Verificatie-agent selecteren

Accounts in Verificatie-agent beheren

Een opdracht voor het aanmaken van een account in Verificatie-agent toevoegen

Een opdracht voor het bewerken van account in Verificatie-agent toevoegen

Een opdracht voor het verwijderen van een account in Verificatie-agent toevoegen

Accountgegevens voor Verificatie-agent herstellen

Antwoorden op een aanvraag van een gebruiker om de gegevens van een account in Verificatie-agent te herstellen