Instellingen van Kwetsbaarheidsscan configureren

26 februari 2021

ID 133646

Om de instellingen van Kwetsbaarheidsscan te configureren, kunt u de volgende acties uitvoeren:

• Maak een bereik voor de Kwetsbaarheidsscan.

U kunt het scanbereik vergroten of verkleinen door programma's die u wilt scannen op kwetsbaarheden toe te voegen of te verwijderen.

• Selecteer de uitvoermodus voor de Kwetsbaarheidsscan.

Als de taak om een willekeurige reden niet kan worden uitgevoerd (de computer is bijvoorbeeld uitgeschakeld), kunt u instellen dat de overgeslagen taak automatisch moet worden gestart zodra dit mogelijk is.

• Stel in dat de taak met de rechten van een ander gebruikersaccount moet worden uitgevoerd.

Standaard wordt een scantaak uitgevoerd met de bevoegdheden van het account waarbij de gebruiker zich heeft aangemeld in het besturingssysteem. Het kan echter gebeuren dat u een scantaak via een ander gebruikersaccount moet uitvoeren. U kunt een gebruiker met de juiste rechten opgeven in de instellingen van de taak en de taak via het account van deze gebruiker uitvoeren.

In dit gedeelte:

Het bereik van de Kwetsbaarheidsscan instellen

De uitvoermodus voor de Kwetsbaarheidsscan selecteren

De Kwetsbaarheidsscan met de rechten van een ander gebruikersaccount starten