Over Kwetsbaarheidsbewaking

26 februari 2021

ID 133647

Het onderdeel Kwetsbaarheidsbewaking voert in real time een kwetsbaarheidsscan van programma's uit die op de computer van de gebruiker actief zijn en door de gebruiker worden gestart. Wanneer het onderdeel Kwetsbaarheidsbewaking is ingeschakeld, moet u de Kwetsbaarheidsscan niet starten. Deze scan is relevant wanneer een Kwetsbaarheidsscan voor geïnstalleerde programma's op de computer van de gebruiker al lange tijd geleden is uitgevoerd of nog helemaal niet is uitgevoerd.