Accounts in Verificatie-agent beheren

26 februari 2021

ID 133651

De volgende tools van Kaspersky Security Center kunt u gebruiken voor het beheer van accounts in Verificatie-agent:

• Groepstaak voor het beheer van accounts in Verificatie-agent. Met deze taak kunt u accounts in Verificatie-agent beheren voor een groep clientcomputers.
  • De lokale taak Encryptie (accountbeheer). Met deze taak kunt u accounts in Verificatie-agent beheren voor individuele clientcomputers.

Zo configureert u de instellingen van de taak voor het beheer van accounts in Verificatie-agent:

1. Maak (Een lokale taak aanmaken, Een groepstaak aanmaken) een taak voor het beheer van accounts voor Verificatie-agent aan.
  2. Open het gedeelte Instellingen in het venster Eigenschappen: <naam van taak voor beheer van account in Verificatie-agent>.
  3. Voeg opdrachten voor het aanmaken van accounts in Verificatie-agent toe.
  4. Voeg opdrachten voor het bewerken van accounts in Verificatie-agent toe.
  5. Voeg opdrachten voor het verwijderen van gebruikersaccounts in Verificatie-agent toe.
  6. Bewerk indien nodig de toegevoegde opdrachten voor het beheer van accounts in Verificatie-agent. Selecteer hiervoor een opdracht in de tabel Opdrachten voor beheer van accounts in Verificatie-agent en klik op de knop Bewerken.
  7. Verwijder indien nodig de toegevoegde opdrachten voor het beheer van accounts in Verificatie-agent. Selecteer hiervoor een of meer opdrachten in de tabel Opdrachten voor beheer van accounts in Verificatie-agent: en klik op de knop Verwijderen.

Om meerdere items in de tabel te selecteren, selecteert u ze terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

8. Klik op OK in het venster met de taakeigenschappen om de wijzigingen op te slaan.
  9. Start de taak.

De aan de taak toegevoegde opdrachten voor het beheer van accounts in Verificatie-agent worden uitgevoerd.