Het beschermingsniveau voor internetverkeer wijzigen

26 februari 2021

ID 133738

Web Anti-Virus past verschillende groepen van instellingen toe om gegevens te beschermen die via de protocollen HTTP en FTP worden ontvangen en verzonden. Deze groepen van instellingen worden beschermingsniveaus voor internetverkeer genoemd. Er bestaan drie vooraf geïnstalleerde beschermingsniveaus voor internetverkeer: Hoog, Aanbevolen en Laag. Het beschermingsniveau Aanbevolen voor internetverkeer wordt als de optimale groep van instellingen beschouwd en wordt door Kaspersky aanbevolen.

Zo wijzigt u het beschermingsniveau voor internetverkeer:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Web Anti-Virus.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Web Anti-Virus.

3. Doe in het gedeelte Beschermingsniveau een van het volgende:
    • Als u een van de vooraf geïnstalleerde beschermingsniveaus voor internetverkeer (Hoog, Aanbevolen of Laag) wilt installeren, gebruikt u de schuifregelaar om er een te selecteren.
    • Als u een aangepast beschermingsniveau voor internetverkeer wilt configureren, klikt u op de knop Instellingen en geeft u in het venster Web Anti-Virus instellingen op.

Wanneer u een aangepast beschermingsniveau voor internetverkeer hebt geconfigureerd, wordt de naam van het beschermingsniveau in het gedeelte Beschermingsniveau gewijzigd in Aangepast.

• Als u het beschermingsniveau voor internetverkeer wilt wijzigen in Aanbevolen, klikt u op de knop Standaard.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.