Het beschermd bereik van IM Anti-Virus aanmaken

26 februari 2021

ID 133741

Het beschermd bereik verwijst naar de objecten die het onderdeel scant wanneer het is ingeschakeld. De beschermde bereiken van de verschillende onderdelen hebben verschillende eigenschappen. Het type van gescande chatberichten, inkomend of uitgaand, is een eigenschap van het beschermd bereik van IM Anti-Virus. IM Anti-Virus scant standaard zowel inkomende als uitgaande berichten. U kunt het scannen van uitgaand verkeer uitschakelen.

Zo maakt u het beschermd bereik aan:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte IM Anti-Virus.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel IM Anti-Virus.

3. Doe in het gedeelte Beschermd bereik een van het volgende:
    • Selecteer de optie Inkomende en uitgaande berichten als u wilt dat IM Anti-Virus alle inkomende en uitgaande berichten van chatprogramma’s scant.
    • Selecteer de optie Alleen inkomende berichten als u wilt dat IM Anti-Virus alleen inkomende berichten van chatprogramma’s scant.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.