De actie van Firewall voor een regel voor netwerkpakketten wijzigen

26 februari 2021

ID 133744

Zo wijzigt u de actie van Firewall die op een regel voor netwerkpakketten wordt toegepast:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Firewall.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Firewall.

3. Klik op de knop Regels voor netwerkpakketten.

Het venster Firewall wordt geopend en het tabblad Regels voor netwerkpakketten wordt weergegeven.

4. Selecteer in de lijst de regel voor netwerkpakketten waarvan u de actie wilt wijzigen.
  5. Klik rechts in de kolom Machtiging om het contextmenu te openen en selecteer de actie die u wilt toewijzen:
    • Toestaan
    • Blokkeren
    • Overeenkomstig de programmaregel
    • Gebeurtenissen registreren
  6. Klik in het venster Firewall op OK
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.