Een categorie van beschermde bronnen toevoegen

26 februari 2021

ID 133781

Zo voegt u een nieuwe categorie van beschermde bronnen toe:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Controle van programmabevoegdheden.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Controle van programmabevoegdheden.

3. Klik op de knop Bronnen.

Hiermee opent u het tabblad Beschermde bronnen van het venster Controle van programmabevoegdheden.

4. Selecteer links op het tabblad Beschermde bronnen een gedeelte of een categorie van beschermde bronnen waaraan u een nieuwe categorie van beschermde bronnen wilt toevoegen.
  5. Klik op de knop Toevoegen en selecteer in de vervolgkeuzelijst de optie Categorie.

Het venster Categorie van beschermde bronnen wordt geopend.

6. Typ in het geopende venster Categorie van beschermde bronnen een naam voor de nieuwe categorie van beschermde bronnen.
  7. Klik op OK.

Een nieuwe optie wordt in de lijst met categorieën van beschermde bronnen weergegeven.

8. Klik in het venster Controle van programmabevoegdheden op OK.
  9. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Nadat u een categorie van beschermde bronnen hebt toegevoegd, kunt u deze bewerken of verwijderen door te klikken op de knoppen Bewerken of Verwijderen links op het tabblad Beschermde bronnen.