Een apparaat uit de lijst met vertrouwde apparaten verwijderen

26 februari 2021

ID 133785

Zo verwijdert u een apparaat uit de lijst met vertrouwde apparaten:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Apparaatcontrole.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Apparaatcontrole.

3. Selecteer rechts in het venster het tabblad Vertrouwde apparaten.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit de lijst met vertrouwde apparaten.
  5. Klik op de knop Verwijderen.
  6. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Kaspersky Endpoint Security gebruikt de toegangsregels voor apparaten en verbindingsbussen om beslissingen te nemen over de toegang tot apparaten die u hebt verwijderd uit de lijst met vertrouwde apparaten.