De uitvoermodus voor de Kwetsbaarheidsscan selecteren

26 februari 2021

ID 133793

Zo selecteert u de uitvoermodus voor de Kwetsbaarheidsscan:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geplande taken links in het venster de optie Kwetsbaarheidsscan.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van de taak Kwetsbaarheidsscan.

3. Klik op de knop Uitvoermodus.

Hiermee opent u het tabblad Uitvoermodus in het venster Kwetsbaarheidsscan.

4. Selecteer in het gedeelte Uitvoermodus een van de volgende opties voor het starten van de Kwetsbaarheidsscan:
    • Selecteer Handmatig als u de Kwetsbaarheidsscan handmatig wilt starten.
    • Selecteer Volgens schema als u een opstartschema voor de Kwetsbaarheidsscan wilt configureren.
  5. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u de optie Handmatig hebt geselecteerd, gaat u naar stap 6 van deze instructies.
    • Als u de optie Volgens schema hebt geselecteerd, geeft u de opstartinstellingen voor de Kwetsbaarheidsscan op. Hiertoe doet u het volgende:
      1. Geef in de vervolgkeuzelijst Frequentie op wanneer u de Kwetsbaarheidsscan wilt starten. Selecteer een van de volgende opties: Dagen, Elke week, Op een opgegeven tijdstip, Elke maand, Na programmastart of Na elke update.
      2. Afhankelijk van de geselecteerde optie in de vervolgkeuzelijst Frequentie geeft u waarden voor de instellingen op die bepalen wanneer de Kwetsbaarheidsscan moet worden gestart.
      3. Als u Kaspersky Endpoint Security overgeslagen kwetsbaarheidsscans zo snel mogelijk wilt laten starten, schakelt u het selectievakje Overgeslagen taken starten in.

Als u Na programmastart of Na elke update hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Frequentie, is het selectievakje Overgeslagen taken starten niet beschikbaar.

6. Klik op OK.
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.