Maximale opslagduur voor rapporten configureren

26 februari 2021

ID 133795

Zo wijzigt u de maximale opslagduur voor rapporten:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen links in het venster de optie Rapporten en opslag.
  3. Doe in het gedeelte Rapportparameters rechts in het venster een van het volgende:
    • Schakel het selectievakje Bewaar rapporten maximaal in om de opslagduur voor rapporten te beperken. Geef in het veld naast het selectievakje Bewaar rapporten maximaal op hoelang u rapporten maximaal wilt bewaren.

De standaard maximale opslagduur voor rapporten is 30 dagen.

• Schakel het selectievakje Bewaar rapporten maximaal om de beperking van de opslagduur voor rapporten te annuleren.

De beperking van de opslagduur voor rapporten is standaard ingeschakeld.

4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.