Bescherming tegen extern beheer inschakelen of uitschakelen

26 februari 2021

ID 133798

Het mechanisme voor de bescherming tegen extern beheer is standaard ingeschakeld. U kunt indien nodig het mechanisme voor de bescherming tegen extern beheer uitschakelen.

Zo schakelt u het mechanisme voor de bescherming tegen extern beheer in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer links in het venster het gedeelte Geavanceerde instellingen.

De geavanceerde programma-instellingen worden rechts in het venster weergegeven.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje Extern beheer van systeemservice uitschakelen in om het mechanisme voor de bescherming tegen extern beheer in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje Extern beheer van systeemservice uitschakelen uit om het mechanisme voor de bescherming tegen extern beheer uit te schakelen.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.