Over de integriteitscontrole

26 februari 2021

ID 134119

Kaspersky Endpoint Security controleert de programmamodules in de installatiemap van het programma op beschadiging of wijzigingen. Als een programmamodule een onjuiste digitale handtekening heeft, wordt de module als beschadigd beschouwd.

Nadat de integriteitscontrole is gestart, wordt de voortgang ervan weergegeven in het veld naast de naam van de taak in het gedeelte Taken op het tabblad Bescherming en controle van het hoofdvenster van Kaspersky Endpoint Security.

De resultaten van de integriteitscontrole worden in rapporten vastgelegd.