Over KATA Endpoint Sensor

26 februari 2021

ID 134237

KATA Endpoint Sensor is een onderdeel van het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform. Deze oplossing is bedoeld voor de snelle detectie van bedreigingen zoals doelgerichte aanvallen.

Dit onderdeel is op clientcomputers geïnstalleerd. Op deze computers monitort het onderdeel voortdurend processen, actieve netwerkverbindingen en bestanden die worden gewijzigd en stuurt het deze informatie door naar het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform.

De functionaliteit van het onderdeel is beschikbaar op de volgende besturingssystemen:

• Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 Edition SP1, Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x64 Edition SP1.
  • Microsoft Windows 8.1 Enterprise x86 Edition, Microsoft Windows 8.1 Enterprise x64 Edition.
  • Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x86 Edition, Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x64 Edition.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise x64 Edition SP1.
  • Microsoft Windows Server 2012 Standard / Foundation / Essentials x64 Edition, Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard / Foundation / Essentials x64 Edition.
  • Microsoft Windows Server 2016

Voor aanvullende informatie over het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform, die u niet in dit document vindt, raadpleegt u de Help van het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform.

Inkomende verbindingen naar computers met het onderdeel KATA Endpoint Sensor moeten rechtstreeks vanaf het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform worden toegestaan, zonder een proxyserver.