Het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties toestaan en verbieden

26 februari 2021

ID 134688

Schermtoetsenbord mag alleen worden gebruikt voor de autorisatie van USB-apparaten die de invoer van willekeurige tekens niet ondersteunen (bijvoorbeeld barcodescanners). U wordt afgeraden om Schermtoetsenbord te gebruiken voor de autorisatie van onbekende USB-apparaten.

Zo staat u het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties al dan niet toe:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte BadUSB Attack Prevention.

De instellingen van het onderdeel worden rechts in het venster weergegeven.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje Gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisatie verbieden in om het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties te blokkeren.
    • Schakel het selectievakje Gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisatie verbieden uit om het gebruik van Schermtoetsenbord voor autorisaties toe te staan.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.