Standaardbeslissingen voor de toegang tot apparaten

26 februari 2021

ID 134718

Kaspersky Endpoint Security beslist of de toegang tot een apparaat moet worden verleend nadat de gebruiker het apparaat op de computer heeft aangesloten.

Standaardbeslissingen voor de toegang tot apparaten

Nr.

Uitgangspositie

Tussenstappen tot een beslissing over de toegang tot het apparaat is genomen

Beslissing over de toegang tot het apparaat

Controleren of het apparaat voorkomt in de lijst met vertrouwde apparaten

Toegang tot het apparaat testen op basis van de toegangsregel

Toegang tot de bus testen op basis van de toegangsregel voor de bus

1

Het apparaat komt niet voor in de classificatie van apparaten van het onderdeel Apparaatcontrole.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Geen toegangsregel.

Moet niet worden gescand.

Toegang toegestaan.

2

Het apparaat wordt vertrouwd.

Staat in de lijst met vertrouwde apparaten.

Moet niet worden gescand.

Moet niet worden gescand.

Toegang toegestaan.

3

De toegang tot het apparaat wordt toegestaan.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Toegang toegestaan.

Moet niet worden gescand.

Toegang toegestaan.

4

De toegang tot het apparaat hangt af van de bus.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Toegang hangt af van de bus.

Toegang toegestaan.

Toegang toegestaan.

5

De toegang tot het apparaat hangt af van de bus.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Toegang hangt af van de bus.

Toegang geblokkeerd.

Toegang geblokkeerd.

6

De toegang tot het apparaat wordt toegestaan. Geen toegangsregel voor bussen gevonden.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Toegang toegestaan.

Geen toegangsregel voor bussen.

Toegang toegestaan.

7

De toegang tot het apparaat wordt geblokkeerd.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Toegang geblokkeerd.

Moet niet worden gescand.

Toegang geblokkeerd.

8

Er is geen toegangsregel voor apparaten of bussen gevonden.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Geen toegangsregel.

Geen toegangsregel voor bussen.

Toegang toegestaan.

9

Er is geen toegangsregel voor apparaten.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Geen toegangsregel.

Toegang toegestaan.

Toegang toegestaan.

10

Er is geen toegangsregel voor apparaten.

Niet in de lijst met vertrouwde apparaten.

Geen toegangsregel.

Toegang geblokkeerd.

Toegang geblokkeerd.

U kunt de toegangsregel voor apparaten bewerken nadat u het apparaat hebt aangesloten. Als het apparaat is aangesloten en de toegangsregel de toegang ertoe toestaat maar u later de toegangsregel bewerkt en de toegang blokkeert, zal Kaspersky Endpoint Security de toegang blokkeren de volgende keer dat een bestandsbewerking wordt aangevraagd vanaf het apparaat (mapstructuur bekijken, lezen, schrijven). Een apparaat zonder een bestandssysteem wordt pas geblokkeerd de volgende keer dat het apparaat wordt aangesloten.

Als een gebruiker van de computer waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd toegang tot een apparaat moet vragen omdat de gebruiker vindt dat de blokkering van de toegang een vergissing is, stuurt u de gebruiker de instructies voor het aanvragen van de toegang.