Een tijdelijk wachtwoord in de interface van Kaspersky Endpoint Security toepassen

26 februari 2021

ID 134748

Deze instructies zijn bestemd voor gebruikers van clientcomputers waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd.

Zo past u een tijdelijk wachtwoord toe:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer links in het venster het gedeelte Geavanceerde instellingen.

De programma-instellingen worden rechts in het venster weergegeven.

3. Klik in het gedeelte Wachtwoordbeveiliging op de knop Tijdelijk wachtwoord.

Het venster Tijdelijk wachtwoord wordt geopend.

4. Schakel het selectievakje Tijdelijk wachtwoord inschakelen in.
  5. Geef in het invoerveld het wachtwoord op dat u van de beheerder van Kaspersky Security Center hebt gekregen.
  6. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Wanneer het tijdelijke wachtwoord is toegepast, worden de bewerkingen die zijn opgegeven door de beheerder van Kaspersky Security Center beschikbaar. In het venster Tijdelijk wachtwoord ziet u de verloopdatum van het tijdelijke wachtwoord en de toegestane bewerkingen.