Over Network Attack Blocker

26 februari 2021

ID 135511

Network Attack Blocker scant inkomend netwerkverkeer op activiteit die kenmerkend is voor netwerkaanvallen. Bij de detectie van een netwerkaanval op uw computer blokkeert Kaspersky Endpoint Security alle netwerkactiviteit van de computer die de aanval uitvoert. U ziet dan op uw scherm een waarschuwing met de melding dat iemand een netwerkaanval op uw computer heeft uitgevoerd. De melding bevat informatie over de computer die de aanval heeft uitgevoerd.

Het netwerkverkeer van de aanvallende computer wordt één uur geblokkeerd. U kunt de instellingen voor het blokkeren van een aanvallende computer bewerken.

Beschrijvingen van momenteel bekende soorten netwerkaanvallen en methoden om ze te bestrijden worden via de databases van Kaspersky Endpoint Security geleverd. De lijst met netwerkaanvallen die worden gedetecteerd door het onderdeel Network Attack Blocker wordt bijgewerkt wanneer de databases en de modules van het programma worden bijgewerkt.