Encryptie van harde schijven

26 februari 2021

ID 137268

Als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor werkstations, kunnen BitLocker-stationsversleuteling en Kaspersky Disk Encryption worden gebruikt voor encrypties. Als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor bestandsservers, is alleen BitLocker-stationsversleuteling beschikbaar.

In deze sectie vindt u informatie over de encryptie van harde schijven en leest u hoe u de encryptie van harde schijven kunt configureren en uitvoeren met behulp van Kaspersky Endpoint Security en de plug-in van Kaspersky Endpoint Security-console.

In dit gedeelte:

Over de encryptie van harde schijven

Encryptie van harde schijven met Kaspersky Disk Encryption-technologie

Harde schijven encrypten met de technologie van BitLocker-stationsversleuteling

Een lijst met harde schijven maken die niet moeten worden geëncrypt

Decryptie van harde schijven