BadUSB Attack Prevention inschakelen en uitschakelen

26 februari 2021

ID 138434

Zo schakelt u BadUSB Attack Prevention in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte BadUSB Attack Prevention.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van BadUSB Attack Prevention.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje BadUSB Attack Prevention inschakelen in om BadUSB Attack Prevention in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje BadUSB Attack Prevention inschakelen uit om BadUSB Attack Prevention uit te schakelen.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.