Bescherming tegen exploits inschakelen of uitschakelen

26 februari 2021

ID 139721

Zo schakelt u de bescherming tegen exploits in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Systeembewaking.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Systeembewaking.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje Exploitpreventie inschakelen in als u wilt dat de bestanden die kwetsbare programma’s gebruiken wanneer ze worden gestart worden gemonitord door Kaspersky Endpoint Security.

Als Kaspersky Endpoint Security detecteert dat een bestand dat wordt gebruikt door een kwetsbaar programma niet is gestart door de gebruiker, zal het handelen naargelang uw keuze uit de pop-uplijst Actie bij detectie van een bedreiging.

• Schakel het selectievakje Exploitpreventie inschakelen in als u wilt dat de bestanden die kwetsbare programma’s gebruiken wanneer ze worden gestart worden gemonitord door Kaspersky Endpoint Security.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.