Over Firewall

26 februari 2021

ID 139899

Als u een computer in een netwerk of met internet gebruikt, wordt die blootgesteld aan virussen, andere malware en talloze soorten aanvallen die kwetsbaarheden in het besturingssysteem en software uitbuiten.

De firewall beschermt persoonlijke gegevens die op de computer van de gebruiker zijn opgeslagen door de meeste bedreigingen voor het besturingssysteem te blokkeren wanneer de computer is verbonden met het internet of een lokaal netwerk. Firewall detecteert alle netwerkverbindingen van de computer van de gebruiker en geeft een lijst met IP-adressen met een aanduiding van de status van de standaard netwerkverbinding.

Het onderdeel Firewall filtert alle netwerkactiviteit volgens netwerkregels. Door netwerkregels te configureren kunt u het gewenste niveau van de computerbescherming instellen, gaande van het blokkeren van de internettoegang voor alle programma's tot het verlenen van onbeperkte toegang.