Apparaatcontrole

26 februari 2021

ID 34890

Dit onderdeel is beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor werkstations. Dit onderdeel is niet beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor bestandsservers.

In deze sectie vindt u informatie over Apparaatcontrole en leest u hoe u de instellingen van het onderdeel configureert.

In deze Help-sectie

Over Apparaatcontrole

Apparaatcontrole inschakelen en uitschakelen

Over de toegangsregels voor apparaten en verbindingsbussen

Over vertrouwde apparaten

Standaardbeslissingen voor de toegang tot apparaten

Een regel voor toegang tot apparaten bewerken

Records toevoegen aan of verwijderen uit het gebeurtenislogboek

Een wifinetwerk toevoegen aan de lijst Vertrouwd

Een toegangsregel voor verbindingsbussen bewerken

Bewerkingen met vertrouwde apparaten

Berichtsjablonen van Apparaatcontrole bewerken

Toegang tot een geblokkeerd apparaat verkrijgen

Een code voor de toegang tot een geblokkeerd apparaat aanmaken via Kaspersky Security Center